Biologische catering van de specialist

Biologische catering vormt een belangrijke trend. Wij maken als cateraar steeds meer gebruik van biologische producten. Zoekt u naar een cateraar die zorgt voor verantwoord eten en drinken, waar u en uw gasten van kunnen genieten? Wij zijn u graag van dienst met een volledig biologische catering, of met enkele biologische producten.

Exclusieve locaties voor biologische catering

Uiteraard kunnen we u van dienst zijn op diverse exclusieve locaties die u al heeft geboekt of waar u nog naar op zoek bent. We verzorgen desgewenst de inrichting en bijvoorbeeld het gebruik van licht, zodat u hier zelf totaal geen omkijken naar heeft. Als ervaren aanbieder van biologische catering gaan we graag net even een stapje verder. Biologische catering op maat, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Cateraar met uitgebreide ervaring

 

360FOODEVENTS beschikt als aanbieder van biologische catering over meer dan 125 jaar aan ervaring. Wij zorgen graag voor een totaalconcept, ook op het gebied van biologische catering. Heeft u vragen of wenst u een offerte? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Meer weten?
Neem gerust contact op

Neem contact op

Of bel: 010 890 0949