Ervaren bedrijfscatering op maat

Maak gebruik van een ervaren catering bedrijf om voor u het eten en drinken aan te leveren en te presenteren. We maken voor onze bedrijfscatering zoveel mogelijk gebruik van biologische producten en presenteren ons daarmee als een vernieuwende aanbieder. Dankzij onze uitgebreide bedrijfscatering ervaring weten we als geen ander hoe we voor de gewenste presentatie kunnen zorgen.

Bedrijfscatering op maat

Goed eten en drinken is bij 360FOODEVENTS vanzelfsprekend. Wanneer u gebruik maakt van onze bedrijfscatering kunt u rekenen op heerlijke biologische producten, die er bovendien fantastisch uitzien. We zijn u graag van dienst op basis van uw specifieke wensen en kunnen uiteraard rekening houden met bijvoorbeeld een bijzonder dieet, een allergie of een intolerantie. Bedrijfscatering op maat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Passend voorstel

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bedrijfscatering? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij bieden u graag een passend voorstel voor uw bedrijfscatering.

Meer weten?
Neem gerust contact op

Neem contact op

Of bel: 010 890 0949