Vernieuwende cateraar

Zoekt u een ervaren cateraar? 360FOODEVENTS levert al meer dan 125 jaar catering van zeer hoge kwaliteit. We kunnen u van dienst zijn met een buffet of catering op maat, maar helpen u tevens met het uitzoeken van een geschikte locatie of het inrichten daarvan. Als cateraar zijn wij u graag van dienst voor een optimale sfeer en smaakbeleving.

Vernieuwende cateraar

Zoekt u een vernieuwende cateraar die naast kwaliteit ook verrassende combinaties levert die uw gasten zullen verbazen? Wij zorgen voor bijvoorbeeld diverse biologische producten, die zowel heerlijk van smaak zijn als er fantastisch uitzien. Kortom, wij hebben oog voor het gehele spectrum. Voor alle zintuigen. Dat maakt dat wij ons als cateraar onderscheiden van de rest.

Van bitterballen tot compleet diner

 

Wij zijn de cateraar die kwaliteit combineert met prijsbewustzijn. Bij wie u terecht kunt voor een volledige unieke culinaire belevenis, maar ook voor bitterballen op een receptie. Wij nemen uw zorgen graag uit handen. Wilt u weten wat wij als cateraar voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst met een offerte op maat. 

Meer weten?
Neem gerust contact op

Neem contact op

Of bel: 010 890 0949