Catering op maat

Maak gebruik van onze catering op maat, specifiek afgestemd op het aantal gasten, het type evenement dat u organiseert en natuurlijk op de locatie die u hiervoor gebruikt. Dankzij onze meer dan 125 jaar ervaring weten we als geen ander waar uw catering op maat om vraagt, zodat we u hier optimaal mee van dienst kunnen zijn.

Locaties voor catering op maat

Heeft u reeds een locatie voor uw catering op maat in gedachten? Wij kunnen u hier uitstekend over adviseren. We hebben veel ervaring met exclusieve locaties en kunnen bovendien zowel de inrichting als het aanbrengen van de verlichting voor u uit handen nemen. Catering op maat begint bij 360FOODEVENTS.

Catering voor uw personeelsfeest

 

Zoekt u naar catering op maat voor een gezellig feest, een jubileum of wellicht catering voor uw personeelsfeest? We zijn u er graag mee van dienst, gebaseerd op het aantal gasten en bijvoorbeeld hun voorkeur voor onze heerlijke biologische producten. Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van catering op maat? Neem direct contact met ons op, of vraag een offerte aan.

Meer weten?
Neem gerust contact op

Neem contact op

Of bel: 010 890 0949