Catering voor uw personeelsfeest

Zoekt u naar catering voor uw personeelsfeest om er zeker van te zijn dat het uw medewerkers aan niets tekort zal komen? Wij zorgen graag voor heerlijke hapjes en dranken waar uw medewerkers graag gebruik van maken. Wenst u een buffet of een diner te organiseren, of gaat het om een gezellige borrel? Wat u ook kiest, de catering voor uw personeelsfeest is bij ons in goede handen.

Ervaren catering voor uw personeelsfeest

U kunt met 360FOODEVENTS een ervaren cateraar inhuren, die de catering voor uw personeelsfeest op een professionele wijze uit handen neemt. We beschikken over meer dan 125 jaar ervaring en weten daardoor als geen ander wat er komt kijken bij de catering van uw personeelsfeest. Tevens kunnen we u van dienst zijn met de aankleding en de inrichting van uw locatie, of het uitzoeken hiervan.

Cateringbedrijf in heel Nederland

 

We kunnen de catering voor uw personeelsfeest organiseren in heel Nederland. U kunt voor de catering van uw personeelsfeest rekenen op heerlijke biologische producten. Wenst u een offerte op maat, of zoekt u naar meer informatie over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.

Meer weten?
Neem gerust contact op

Neem contact op

Of bel: 010 890 0949