Catering In Rotterdam met ruime ervaring

Bent u op zoek naar catering in Rotterdam, bijvoorbeeld tijdens uw jubileum, uw verjaardag of een andere gelegenheid? Wij werken kunnen u van dienst zijn met onze heerlijke gerechten en producten. Bovendien beschikken we over een zeer ruime ervaring binnen de branche. Dat betekent dat wij veel meer kunnen bieden dan alleen het lekkerste eten en drinken. Voor catering in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres.

Over 360FOODEVENTS

Van advies tot volledige productie, wanneer u voor uw catering in Rotterdam kiest voor 360FOODEVENTS kunt u uitgaan van een overweldigende smaakbeleving. We zijn u graag van dienst met de catering in Rotterdam, of kunnen u adviseren over de geschikte exclusieve locaties waar u in de omgeving gebruik van kunt maken.

Biologische Cateringservice

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van biologische producten. We zorgen op die manier voor een vernieuwende cateringservice, waardoor u uw gasten een bijzondere ervaring mee kunt geven die zij niet snel meer zullen vergeten. Wenst u meer informatie over catering in Rotterdam, of bent u benieuwd naar ons aanbod? Neem vrijblijvend contact op, dan vertellen we u graag alles over de mogelijkheden wat betreft catering in Rotterdam. 

Meer weten?
Neem gerust contact op

Neem contact op

Of bel: 010 890 0949