Cateringservice geschikt voor diverse evenementen

Zoekt u naar een goede cateringservice, zodat u de catering voor uw feest, gelegenheid of evenement met een gerust hart uit handen kunt geven? Wij maken zoveel mogelijk gebruik van biologische producten en zijn onder andere op de hoogte van de verschillende geschikte exclusieve locaties. Dankzij onze uitgebreide ervaring op het gebied van cateringservice kunnen we u uitstekend van dienst zijn in alle regio’s.

Cateringservice met veel ervaring

We bieden onze cateringservice al meer dan 125 jaar succesvol aan, waardoor we onszelf graag typeren als een cateraar met ervaring. We weten wat er komt kijken bij catering en kunnen ons daarnaast bijvoorbeeld richten op de inrichting van de locatie of het aanbrengen van de gewenste verlichting om een heerlijke sfeer neer te kunnen zetten. Als cateringservice slagen wij dagelijks in het aanbieden van een complete beleving: de combinatie tussen principes, kwaliteit en genot.

De cateringservice specialist

 

360FOODEVENTS is onder andere specialist in evenementen catering. We breiden onze cateringservice graag uit met een breed pakket gericht op de aankleding van uw totale evenement. We creëren een sfeer waarin u en uw gasten zich direct thuis zullen voelen en waar zij nog lang over na zullen spreken. Benieuwd naar waar we toe in staat zijn, of wenst u een offerte op maat te ontvangen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze cateringservice.

Meer weten?
Neem gerust contact op

Neem contact op

Of bel: 010 890 0949