360FOODEVENTS | Winterarrangementen

Knisperend haardvuur, glühwein, twinkelende lichtjes ,winterse gerechtjes en ijspret...Het warme winterse gevoel beleven met je collega’s of relaties? Met onderstaande arrangementen is je ontvangst helemaal af en hoef je nergens meer aan te denken.

Borrel Bites

| Vanaf €39,50 per persoon

Hartige mini oliebolletjes, een winters soepje waar de damp vanaf komt of een glühwein 2.0.In een informele ambiance hebben de gasten tijd om met elkaar bij te praten onder het genot van een drankje en verrassende winterse koude en warme hapjes.

Brunch New York style

| Vanaf € 54,50 per persoon

Doe het eens anders! In plaats van het jaarlijkse kerstdiner of de borrel, schuift iedereen dit jaar aan voor een verrassende brunch New York style.Want waar leeft de kerst meer dan in New York City? De lange tafels staan helemaal vol met pancakes met maple syrup, muffins met pompoen en een mimosa of non-alcoholische bloody mary? Deze brunch is een rust momenttje in een drukke werkdag.

Winterse BBQ

| Vanaf € 79,50 per persoon

De dresscode voor dit event? Warme kleding! Dit event vindt namelijk (gedeeltelijk) buiten plaats. Daar zijn de bbq’s opgewarmd en grilt onze chef mooie stukken vlees. Bij de vuurkorven rooster je je marshmallows en door de glühwein warm je vanzelf op. Dit event is een verrassend alternatief op het jaarlijkse kerstdiner.

Hollandse pot – walking dinner

| Vanaf € 89,50 per persoon

Zodra de dagen weer korter worden en de temperatuur daalt krijgen we erin Nederland massaal zin in. Stampotten. Tijdens dit walking dinner worden de stamppotjes op verfijnde wijze geserveerd. Niet alleen de traditionele gerechten komen voorbij, maar ook variaties met rivierkreeftenstaartjes of op Oosterse wijze met shiitakes en miso. Naast de warme gerechten presenteren we ook andere Hollandse klassiekers zoals cruditées van vergeten oer groenten en mini appeltaartjes.

Party time

| Vanaf € 54,50 per persoon

Soms is een goed feest gewoon het enige wat er nodig is. Lekkere beats om op te dansen, een koud biertje of fris glas wijn en een goede bitterbal. Wij snappen dat en zorgen er voor dat alles aanwezig is om een onbezorgd feestje te vieren.

Een specifiek thema of een ander soort invulling? Dan maken we met veel plezier een maatwerk offerte!
Meer weten? Bel ons op 030-284 91 91 of mail ons via info@360foodevents.nl

Meer weten?
Neem gerust contact op

Neem contact op

Of bel: 010 890 0949