Event catering op maat

Op zoek naar event catering en heeft u nog geen geschikte locatie gevonden? Wij zijn u graag van dienst met onze heerlijke biologische producten en zorgen daarnaast voor een verbluffende en exclusieve locatie. Wij nemen de event catering graag uit handen en we zorgen bovendien voor zowel de inrichting als de aankleding met de juiste verlichting.

Event catering op maat

U wilt van tevoren graag weten waar u aan toe bent. U wilt er zeker van zijn dat alles tot in de puntjes geregeld is. Uiteraard wilt u ook de prijs weten. 360FOODEVENTS zorgt voor event catering op maat waarbij u niet voor verrassingen komt te staan. We beschikken over meer dan 125 jaar ervaring en kennen daardoor diverse geschikte locaties voor de viering van uw evenement. Met onze event catering wordt het feest compleet!

Voor elk evenement

 

Maak gebruik van event catering, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag, een jubileum of wellicht de presentatie van een nieuw product. Wilt u meer weten over onze event catering of de producten die we u en uw gasten kunnen serveren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij horen graag van u.

Meer weten?
Neem gerust contact op

Neem contact op

Of bel: 010 890 0949