Locaties | Gastvrijheid heeft een adres

Op het water, in een boomgaard of onder de Nachtwacht. De locatie van uw evenement is de eerste slok van de spreekwoordelijke borrel. Bij 360FOODEVENTS weten we hoe we moeten kijken. Waar we naar kijken. Zien we wanneer een plek knus is en wanneer klein. Wanneer het grandeur uitstraalt en wanneer het kitsch wordt. Wanneer het afleidt van de beleving of deze juist op haar best laat uitkomen. Hip, klassiek, modern; locaties, daar hebben we oog voor.


Dat is 360FOODEVENTS | LOCATIES MET ‘IETS EIGENS’

Vanuit die expertise hebben we een selectie van ‘eigen’ locaties samengesteld. Met elk unieke en specifieke kwaliteiten. Maar stuk voor stuk centraal gelegen, met een klinkende naam en een eigen uitstraling. Gastvrijheid heeft al met al een adres.

Dat is 360FOODEVENTS | UNIEKE LOCATIES

Al decennia zijn we kind aan huis in onder meer het Rijks-, het Van Gogh [Amsterdam] en het Spoorwegmuseum [Utrecht] en vele andere musea en theaters in het land. We organiseren borrels, netwerkbijeenkomsten en diners onder de grootste kunstwerken uit de geschiedenis maar ook in industriële omgevingen. Afhankelijk van wat een evenement behoeft. En ja, zo’n bijzondere ambiance, dat werkt.
Dat is 360FOODEVENTS

Meer weten?
Neem gerust contact op

Neem contact op

Of bel: 010 890 0949