Luxe catering

Zoekt u naar een totaalpakket luxe catering, zodat u hier totaal geen omkijken naar heeft? Wij zorgen voor luxe catering met zoveel mogelijk biologische producten, maar kunnen daarnaast de inrichting en logistiek voor u uit handen nemen. We helpen u een geschikte locatie te selecteren en zorgen voor een smakelijke verrassing voor u en uw gasten. Met speciaal samengestelde concepten bieden wij u eenvoudig de luxe catering waar u écht naar op zoek bent.

Luxe catering

Kiest u voor luxe catering, dan kunnen wij u naast het leveren van eten en drinken ook van dienst zijn met de inrichting van de locatie met het gewenste meubilair en de juiste sfeerverlichting. We adviseren u graag over de geschikte locaties bij u in de omgeving, die we dankzij onze meer dan 125 jaar ervaring goed hebben leren kennen. Wij laten al uw wensen op het gebied van luxe catering uitkomen!

Biologisch en gezond

 

Wilt u gebruik maken van luxe catering van 360FOODEVENTS, bijvoorbeeld om uw werknemers een gezonde en biologische maaltijd aan te kunnen bieden? We zijn u graag van dienst met luxe catering, bedrijfscatering of iedere andere vorm van catering tijdens een evenement of speciale gelegenheid. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of voor een offerte op maat.

Meer weten?
Neem gerust contact op

Neem contact op

Of bel: 010 890 0949