EVENTMOMENT - november 2015 - Noorse winter in het Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum is een bijzondere partner voor 360FOODEVENTS. In de jarenlange samenwerking hebben we vele evenementen verzorgd in het Van Gogh Museum.

 

Tijdens deze evenementen zijn alle gasten in de gelegenheid gesteld om in alle rust te genieten van de meesterwerken van Vincent van Gogh. Zo creëren we samen met het museum bijzondere avonden voor u en uw gasten.

September jongstleden is de nieuwe entree van het Van Gogh Museum geopend en onlangs hebben wij voor het eerst in deze spectaculaire nieuwe glazen hal een evenement verzorgd. Na een plenaire dagsessie werden de gasten ontvangen in een Noors winter landschap. Passend bij de roots van onze opdrachtgever en de tentoonstelling Munch : Van Gogh. Onze hostessen in Noorse klederdracht hebben de gasten ontvangen met een “starry night” cocktail, waarna een parade aan winterse gerechtjes geserveerd werd vanaf schilderpaletten, natuurlijk als knipoog naar Van Gogh.


Na een bezoek aan de indrukwekkende tentoonstelling Munch en een klein dansje op muziek van de mobiele DJ Spinkit naderde het einde van de relatieavond.


Het museum, het Noorse winter decor in de nieuwe entree, een goed inhoudelijk plenair programma, de kwaliteit en uitstraling van het eten en de knipoog naar Noorwegen én naar Van Gogh hebben ervoor gezorgd dat de relaties van onze opdrachtgever happy naar huis zijn vertrokken. En dat maakt ons natuurlijk ook trots en blij!

Meer weten?
Neem gerust contact op

Neem contact op

Of bel: 010 890 0949