Partycatering door de specialist

Wilt u gebruik maken van partycatering, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag of een jubileum dat u te vieren heeft? Wij zijn u hier graag mee van dienst en beschikken over uitgebreide ervaring. Desgewenst richten we ons tevens op het zoeken van een exclusieve en geschikte locatie en op de inrichting en de aankleding met verlichting hiervan. Kortom, wij nemen u alle zorgen op het gebied van partycatering graag uit handen.

Over 360FOODEVENTS

360FOODEVENTS beschikt over meer dan 125 jaar ervaring binnen de partycatering. Dit betekent bovendien dat we tal van locaties hebben gezien, waardoor we u hier uitstekend over kunnen adviseren. U kunt de gehele partycatering met een gerust hart aan ons overlaten. Wij doen altijd ons uiterste best om u en uw gasten optimaal te laten genieten, en met succes! Geef uw specifieke wensen aan ons door, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Quality Catering

 

Partycatering gaat bij 360FOODEVENTS hand in hand met quality catering. We maken zoveel mogelijk gebruik van biologische producten, waarmee u uw gasten een heerlijk buffet of een ander hapje en drankje voor kunt schotelen. Wilt u meer weten over onze producten of partycatering? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Meer weten?
Neem gerust contact op

Neem contact op

Of bel: 010 890 0949